مشاوره صنایع غذایی

تولید اسنک بدون نمک - مهر جو

سلام استاد رجائی

من از دانشجویان خیلی قدیمی شما در واحد علوم و تحقیقات هستم و در حال حاضر در یک کارخانه تولید اسنک بر پایه سیب زمینی کار می کنم .ممکنه راهنمایی کنید که چطور می تونیم محصول بی نمک تولید کنیم؟


با سلام 

حتما منظور شما محصول کم سدیم است . اساس عمل در این روش استفاده از انواع نمک های فاقد سدیم یا با سدیم کم می باشد زیرا مشکل اساسی نمک طعام  به عنوان افزایش دهنده فشار خون ، بالا بودن سدیم آن است بنابر این با استفاده از سایر کلرور ها می توان میزان سدیم را به حداقل رسانده و یا حتی در نمک مورد استفاده به صفر رساند. در هر صورت چنانچه می خواهید پروژه ای در این ارتباط در محل کار خود به عنوان محصول جدید داشته باشید ، می توانیم آن را در قالب یک قرارداد مشاوره فنی به انجام برسانیم.

موفق باشید