مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

تست کنکور

داریوش عابدینی 
شنبه 26 بهمن 1392 @ 03:11 ب.ظ
مهمترین دلیل کاربرد نایسین در تولید برخی از پنیرها کدام است ؟ ( کنکور سراسری ٩٢) 
الف- کاهش بار میکروبی پنیر 
ب- جلوگیری از جوانه زنی اسپور کلستریدیومها 
ج- تسریع رساندن پنیر از طریق لایزر باکتریها 
د- جلوگیری از رشد کپکها بر روی سطح پنیر
داریوش خان 
لطفا به قسمت افزودنی های مواد غذایی بخش ویژه نایسین در همین وبلاگ مراجعه کن حتما با یک مطالعه کوتاه پاسخ صحیح را خواهی یافت .