مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

استفاده از ناتامایسین

احمد 
چهارشنبه 27 فروردین 1393 @ 06:45 ب.ظ
با سلام و احترام 
اینجانب کارشناس صنایع غذایی فارغ التحصیل از دانشگاه شهید بهشتی در سال 82 می باشم و اکنون به عنوان کارمند بهداشت مشغول بکار می باشم. لطفاً در زمینه زیر راهنمایی فرمایید. 
آیا استفاده از ناتامایسین در پنیر مجاز است؟ اگر مجاز باشد مقدار یا دوز مصرف آن چقدر می باشد؟
پاسخ:
استاندارد ایران هنوز مجوزی برای مصرف این نگهدارنده صادر نکرده است.
اطلاعات کامل را از نظر موارد کاربرد و میزان مصرف برابر استاندارد های کدکس در همین وبلاگ قرار داده ام که در بخش افزودنی های مواد غذایی - ناتامایسین E235 ملاحظه می فرمایید.
به استاندارد کدکس CXS 192 در همان قسمت هم مراجعه کنید تا به متن استاندارد دسترسی داشته باشید.

استاندارد کدکس برای افزودنی های مواد غذایی CXS 192

استاندارد افزودنی های مواد غذایی 

اکثر تولید کنندگان موادغذایی ، همینطور بخش های نظارتی در انتخاب نوع مواد افزودنی مجاز و سازگار با مواد غذایی دچار سردرگمی هستند به خصوص در مواردی که استانداردهای ملی پاسخگوی نوع و میزان مواد افزودنی بکار رفته نیستند.

استاندارد کدکس مواد غذایی یک منبع مناسب علمی و اجرایی بوده و از مصادیق توافق بین الملل در زمینه تجارت مواد غذایی است.

در استاندارد زیر شما می توانید هم بر اساس نوع غذا افزودنی های مجاز و دوز مصرف آنها را مشخص کنید و هم از روی نوع نگهدارنده به موارد کاربرد قانونی و دوز مجاز آن برسید.

مطمئن هستم مراجعه به این رفرنس در طول عمر کاری شما به کرات ضرورت خواهد یافت.

استاندارد کدکس 192

Iron Spot Test


آنا
دوشنبه 18 فروردین 1393 @ 02:22 ق.ظ
 
با سلام
میشه روش کارآزمون iron spot test را توضیح بدین.خیلی سرچ کردم ولی توضیح کاملی پیدا نکردم. 
با تشکر بسیار
پاسخ 
به AACC  مراجعه کنید .در صورت عدم موفقیت با واحد آموزش برای دریافت روش تماس بگیرید.

تهیه کتاب


نجمه
سلام...سال نو مبارک 
دوس دارم چندتا کتاب واسه تقویت زبان تخصصی بخونم اما نمیدونم چی بخرم...میشه راهنمایی کنید..ممنون
پاسخ:
قطعا بهترین پیشنهاد یک کتاب آکادمیک به زبان انگلیسی در باره مجموع فرایند های مورد استفاده در صنایع غذایی می باشد. درخواست شما به واحد آموزش ارجاع شد ، با شما تماس خواهند گرفت ولی گویا در ارتباط با درخواست دیکشنری تخصصی هنوز پاسخی به ایمیل آنها نداده اید . لطف در صورت عدم دریافت ایمیل مراتب را به من اطلاع دهید.

مشاوره صنایع غذایی


آنا
شنبه 9 فروردین 1393 @ 04:20 ب.ظ
درباره ناتامایسین من اطلاعات بیشتری می خواستم بدونم و اینکه ترکیباتش چی هست و اینکه ناتامایسینی که به عنوان نگهدارنده در پنیر استفاده میشه را مثلا می تونیم در سوسیس هم استفاده کنیم ؟و آیا کتابی در این موضوع میتونید به من معرفی کنید. 
و سوالاتی در باره نمکهای آهن مورد استفاده در فرایندهای غنی سازی می خوام بدونم مثل لاکتات آهن فرو .و اگه کتابی هست به من معرفی کنید. 
اگه لطف کنید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم و یا اگه بشه وقت مشاوره حضوری بذارید. 
خیلی ممنون
پاسخ:
در ارتباط با ناتامایسین در بخش افزودنی ها توضیح داده ام ، مطالعه کنید اگر کافی نبود بفرمایید تا منابع بیشتر معرفی شوند.
در مورد غنی سازی با آهن هم وزارت بهداشت طرح  ملی و دستورالعمل کاملی دارد .به سایت سازمان غذا و دارو هم سری بزنید.
در مورد مشاوره حضوری هم بعد از تعطیلات یادآوری بفرمایید در صورت امکان هماهنگ خواهد شد.