مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی


آنا
شنبه 9 فروردین 1393 @ 04:20 ب.ظ
درباره ناتامایسین من اطلاعات بیشتری می خواستم بدونم و اینکه ترکیباتش چی هست و اینکه ناتامایسینی که به عنوان نگهدارنده در پنیر استفاده میشه را مثلا می تونیم در سوسیس هم استفاده کنیم ؟و آیا کتابی در این موضوع میتونید به من معرفی کنید. 
و سوالاتی در باره نمکهای آهن مورد استفاده در فرایندهای غنی سازی می خوام بدونم مثل لاکتات آهن فرو .و اگه کتابی هست به من معرفی کنید. 
اگه لطف کنید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم و یا اگه بشه وقت مشاوره حضوری بذارید. 
خیلی ممنون
پاسخ:
در ارتباط با ناتامایسین در بخش افزودنی ها توضیح داده ام ، مطالعه کنید اگر کافی نبود بفرمایید تا منابع بیشتر معرفی شوند.
در مورد غنی سازی با آهن هم وزارت بهداشت طرح  ملی و دستورالعمل کاملی دارد .به سایت سازمان غذا و دارو هم سری بزنید.
در مورد مشاوره حضوری هم بعد از تعطیلات یادآوری بفرمایید در صورت امکان هماهنگ خواهد شد.