مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

اندازه گیری اسیدیته در میوه ها و سبزی ها (فراورده های میوه و سبزی) به روش AOAC

افشار


با سلام

برای اندازه گیری اسیدیته رب گوجه فرنگی در استاندارد ملی این محصول توضیحی داده نشده است ، ممکن است روش رفرنس آن را با جزئیات کار توضیح دهید؟


پاسخ:

روش پیچیده ای ندارد ولی برای سهولت کار ترجمه خلاصه ای از AOAC Method 942.15  را برای شما تهیه کرده ام که امیدوارم  مشکل شما را حل کند