ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
افشار
با سلام
برای اندازه گیری اسیدیته رب گوجه فرنگی در استاندارد ملی این محصول توضیحی داده نشده است ، ممکن است روش رفرنس آن را با جزئیات کار توضیح دهید؟
پاسخ:
روش پیچیده ای ندارد ولی برای سهولت کار ترجمه خلاصه ای از AOAC Method 942.15 را برای شما تهیه کرده ام که امیدوارم مشکل شما را حل کند