ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی برای دریافت پاور پوینت ارائه شده در کلاس "فراوری ضایعات کارخانجات مواد غذایی " با عنوان " روش های آبگیری از ضایعات جامد ناشی از فراوری مواد غذایی" به اینجا مراجعه کنند.
دانشجویان مقطع کارشناسی صنایع غذایی برای دریافت پاور پوینت ارائه شده در کلاس اصول و روشهای مواد غذایی در موضوع "فرایند سرد کردن ، نگهداری در سرما و انجماد مواد غذایی " به اینجا مراجعه کنند.
دانشجویان مقطع کارشناسی صنایع غذایی برای دریافت پاور پوینت ارائه شده در کلاس اصول و روشهای مواد غذایی در موضوع " تبخیر ، تغلیظ و خشک کردن مواد غذایی" به اینجا مراجعه کنند.