ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
Meytham Khaki :
سلام، خداقوت!
آقای دکتر راجع به مواد غذایی عملگرا(functional foods) مطلب بگذارید
چون ماده درسی است ولی جزوه ی کاملی از آن در دسترس نداریم..
خصوصا راجع به اثرات تکنولوژیکی شیرین کننده ها و صمغ ها
===========================================
دوست عزیز
غذاهای عملگر در حدود دو دهه است که مد نظر کارشناسان و متخصصین مواد غذایی قرار گرفته اند ، غذا هایی که علاوه بر عملکرد های اصلی مواد غذایی شامل تولید انرژی ، رشد و ترمیم بافت ها و انجام واکنش های حیاتی بدن انسان حداقل یک عملکرد موثر در جنبه سلامت عمومی انسان داشته باشند مثل کاهش سطح چربی و کلسترول خون ، کاهش سطح آلرژی ، کاهش کالری و بخصوص قند های ساده دریافتی ، به تاخیر انداختن فرایند پیری و .......
منابع زیادی در این ارتباط وجود دارند ولی کتاب زیر با رویکرد مفهومی نسبت به غذاهای عملگر تالیف شده که فکر میکنم به عنوان یک مرجع و منبع درسی قابل استفاده باشد.
برای دریافت این کتاب می توانید از اینجا اقدام نمایید ، امیدوارم که کمک موثری باشد.