مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره کارشناسی ارشد صنایع غذایی


سارا
شنبه 3 اسفند 1392 @ 06:28 ب.ظ
سلام استاد خسته نباشین.من امسال ارشد صنایع غذایی شرکت کردم واسه آزاد ساکن تهرانم.و شاغل. میخام امسال هر جوری شده از ارشد قبول شم.تهران قدس و یا ورامین هر کدوم باشه 
اما نمیدونم چی بیشتر بخونم چون وقتم هم کمه. هم واسه خاطر کارم.تایم زیاد ندارم 
من جزوه بخونم بهتره یا بشینم فقط تست بزنم یه کتاب تست گرفتم مال 20 سال کنکور ارشد سجادعبدیه اونو کامل بخونم میتونم از این شهرا قبول شم؟؟؟؟؟ تقریبا پایه ام ضعیف نیس.ممنون میشم راهنماییم کنین
سارا خانم
به همه دوستان مثل شما تماس با خانم مهندس بهمنش را پیشنهاد می کنم:
خانم مهندس بهمنش ٠٩٣٧٣٠٣٠٨٣٧
نشانی :sls.blogsky.com

آشنایی با افزودنی های مجاز - ناتامایسین ( پیرامیسین - تنکتین ) E235

منشاء:

ناتامایسین یک ترکیب ضد میکروب طبیعی است که توسط باکتری های Streptomycetes تولید می شود .این باکتری ها تقریبا در خاک همه نقاط دنیا یافت می شوند.نوع خاص استرپتومایسس تولید کننده این ترکیب Streptomuces natalensis است که در سال 1955 در منطقه ناتال در آفریقای جنوبی  شناسایی و ایزوله شده است.تولید صنعتی آن با تخمیر محیط هایی بر پایه دکستروز توسط  استرپتومایسس انجام می شود.ناتامایسین خشک بدست آمده از مایع تخمیر به رنگ سفید تا کرم با بو و مزه بسیار ضعیف یا فاقد بو و مزه بوده و در شکل کریستال بسیار پایدار است. حلالیت آن در آب و اکثر حلاهای آلی کم است.

عملکرد در مواد غذایی

ناتامایسین به عنوان یک نگهدارنده در مواد غذایی به کار می رود وتاثیرات قابل ملاحظه ای در ممانعت از رشد کپک ها و مخمر ها دارد ولی اثری بر روی باکتری ها و ویروس ها نخواهد داشت.بنابر این اثر غالب آن Fungicidal است.

مزایا :

ناتامایسین به عنوان یک نگهدارنده ، معمولا به شکل سطحی برای ممانعت از رشد کپک ها  و باکتری ها مورد استفاده قرار می گیرد .قابلیت انحلال بسیار کم این ترکیب آن را برای استفاده در سطح مواد غذایی مناسب می سازد.ناتامایسین با سایر ترکیبات مواد غذایی وارد واکنش نشده و تاثیری بر روی بو و مزه مواد غذای ندارد.ناتامایسین جذب بسیار ناچیزی از طریق مجرای گوارش دارد و از آنجایی که در آب و چربی نامحلول می باشد ، قسمت اعظم ناتامایسین مصرف شده از طریق مدفوع از بدن خارج می گردد.واکنش آلرژیکی از مصرف ناتامایسین گزارش نشده و این محصول در فهرست محصولات عموما بی خطر ( GRAS ) در ایالات متحده آمریکا قرار گرفته است.

محدودیت ها:

میزان دریافت مجاز روزانه  (ADI) این ترکیب  0.25 تا 0.30 mg/kg of body weight/day می باشد.میزان رایج مورد استفاده از آن در مواد غذایی  mg/kg of body weight/day   تا 8 2.5  و در غالب موارد به عنوان یک عامل با کاربری سطحی در حدودی کمتر از 10 میکرو گرم در هر سانتیمتر مربع می باشد.برابر راهنمای 95/2/EC ، ناتامایسین در بخش C ضمیمه سوم برای موارد معدودی از کاربرد مجاز اعلام شده است.

موارد رایج کاربرد:

ناتامایسین بر روی سطح پوشش های پنیر و همینطور بر روی انواع سوسیس خشک عمل آوری شده به کار می رود.

 

 

 

موضوع پایان نامه ارشد صنایع غذایی

سمانه 
شنبه 3 اسفند 1392 @ 09:27 ق.ظ
با سلام و خسته نباشید خدمت شما 
ببخشید من دانشجوی ترم2 ارشد صنایع گرایش میکروب دانشگاه ورامین هستم میخواستم از الان برای پایان نامه شروع کنم و دوست دارم راجع به لبنیات باشه و یک موضوعی که زیاد هزینه بر نباشه میشه کمکم کنید؟ ممنون میشم این لطف بزرگ رو در حقم انجام بدین.
سلام سمانه
لطف بزرگی نیست من یکشنبه و پنج شنبه ورامین هستم ، حضورا صحبت خواهیم کرد.