مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مدل کنترل کیفیت مواد غذایی در رستوران-فست فود

در بازار تهیه و تولید مواد غذایی ، رستوران ها و به خصوص فست فودها شرایط ویژه ای دارند.

مشتریان علاوه بر کیفیت ماده غذایی در تعامل با بسیاری از شرایط محیطی و برخوردهای فردی هستند.

مالکین و گردانندگان این کسب و کار برخلاف  کارخانجات صنایع غذایی از نظارت کافی ، توان علمی ، نیروی متخصص ، آزمایشگاه و .... برخوردار نیستند.

فرایند سفارش تا مصرف بسیار سریع اتفاق می افتد و محدودیت های بسیاری از نظر تامین مواد اولیه و نگهداری آنها تا زمان طبخ و سرو به لحاظ کوچک بودن فضای کار وجود دارد.

کنترل کیفیت در رستوران و فست فود بر اساس یک مفهوم جامع " کیفیت سرویس" یا " کیفیت خدمت" طرح ریزی و اجرا می گردد که در سه بخش :

v     کیفیت تعامل

v     کیفیت محیط فیزیکی 

v     کیفیت نتیجه

تفکیک می گردد و هر کدام از این بخش ها نیز اجزا و تقسیم بندی هایی دارند که منجر به طراحی دستورالعمل ها ، چک لیست ها و سایر مستندات در کنار اقدامات اجرایی خواهند شد.

 


چنانچه قصد دارید در مجموعه تهیه و توزیع غذا ، رستوران و یا فست فود خود به ثبات کیفی برسید تا در نتیجه آن شهرت و اعتبار برند را به دنبال داشته باشد می توانید در پلت فرم تلگرام و یا واتساپ به شماره 09121964634 پیام ارسال فرمایید تا بتوانیم توضیحات بیشتری را ارائه دهیم.