مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی


نیلوفر
جمعه 8 فروردین 1393 @ 09:14 ب.ظ
سلام 
من ارشد صنایع غذایی میکروب میخونم 
میشه کمکم کنید 
موضوع سمینار1 ، نمیدونم چی انتخاب کنم؟ 
و واسه درس روش تحقیق هم موضوع میخوام 
لطفا کمکم کنید
پاسخ:
موضوعات بسیار متنوع و متعدد هستند: روغن های میکروبی SCO  ، رنگ های میکروبی ، باکتریوسین ها و ...   .
البته موضوعات بهداشت و مسمومیت هم جالب هستند .یک موضوع دیگر هم که اگر علاقمند باشی و بتونی در حد یک مقاله مروری قابل ارائه روی آن کار کنی حاضرم به شما کمک کنم ارتباط لیستریوز و سقط جنین در انسان است .

روش اجرایی واحد درسی پروژه کاربردی

روش  اجرای واحد درسی پروژه کاربردی  رشته کارشناسی صنایع غذایی

استاد راهنما  : آقای دکتر پیمان رجائی

* جهت  اجرای واحد پروژه کاربردی  دانشجویان می توانند به اختیار خود یکی از موضوعات زیر را انتخاب نموده و پس از انجام مطالعات اولیه نسبت به تهیه گزارش  کامل اقدام نمایند.

گزارشات  در قالب  نرم افزار Word بر روی سی دی  به همراه منابع مورد استفاده در تحقیق  ارائه خواهند شد ( نیازی به پرینت نیست) و پس از تهیه و ارائه گزارش   ، امتحان شفاهی از دانشجویان به عمل خواهد آمد.

موضوعات  پروژه :

1-     گزارش کامل از وضعیت موجود یک صنعت در کشور و مقایسه آن با وضعیت جهانی آن  به عنوان مثال بررسی  وضعیت صنعت تولید شیر و فراورده های آن از تولید شیر و آمار و اطلاعات مرتبط با آن تا تعداد کارخانجات موجود در کشور ، ظرفیت  تولید ، تنوع محصولات   ، استاندارد های ملی و ...  و در نهایت مقایسه آن با وضعیت تولید شیر در جهان  .

2-     تهیه گزارش  عملی در ارتباط با موضوع    بهداشت مواد غذایی و بیماری های قابل انتقال از طریق مصرف مواد غذایی  به عنوان مثال  شیوع تب مالت در استان های مختلف کشور و ارتباط آن با مصرف شیر و فراورده های آن  و نقش صنعت  در افزایش سطح بهداشت عمومی.

3-    استقرار سیستم آنالیز نقاط بحرانی HACCP در یک کارخانه مشخص مواد غذایی شامل تعیین نقاط خطر ساز خط تولید ، خطرات احتمالی  بهداشتی در آن نقطه ، راه های ایجاد ممانعت  از ورود عوامل خطر ساز و کارایی  اقدامات  انجام شده.

4-    بررسی وضعیت مصرف افزودنی های مواد غذایی در یک صنعت خاص در  کشور و مقایسه آن با میزان متوسط جهانی آن به عنوان مثال میزان واردات و استفاده از نگهدارنده ها در صنعت گوشت شامل  نیتریت و نیترات سدیم ، لاکتات سدیم ، نایسین و سایر نگهدارنده های مجاز در این صنعت ، خطرات ناشی از مصرف بیش از حد آنها  و مقایسه ایران با سایر کشور های جهان از نظر میزان  استفاده از این مواد.

5-    طرح راه حل  اجرایی برای یک مشکل فنی یا بهداشتی در یک کارخانه تولید مواد غذایی  به عنوان مثال کیک تو لید شده در کارخانه  x  سه روز پس از تولید  دچار کپک زدگی می شود بنابراین لازم است نوع آلودگی ، راه ورود  آلودگی ،  راههای ممانعت از ورود  آلودگی  یا ممانعت از رشد و یا نهایتا رهکارهای ازبین بردن عامل آلاینده (کپک) شناسایی شده و تحت عنوان یک روش اجرایی و عملی گزارش شود.

دانشجویان می توانند در صورت نیاز به توضیحات بیشتر با آدرس ایمیل prajaei@gmail.com با عنوان  پروژه کاربردی مکاتبه نمایند.

باقیمانده آنتی بیوتیک ها در فراورده های دامی

مینا
سه‌شنبه 20 اسفند 1392 @ 08:46 ق.ظ
سلام اقای دکتر من ترم اخر کارشناسی هستم درس پروزه دارم استادمون موضوع انتی بیوتیک ها در مواد غذایی رو ازمون خواستن ممنون میشم کمک کنید
پاسخ
دوستان در واحد آموزش برای شما منابع بسیار خوبی جمع آوری کرده اند ، گویا هنوز به ایمیل آنها پاسخ نداده اید !