مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

استفاده از ناتامایسین

احمد 
چهارشنبه 27 فروردین 1393 @ 06:45 ب.ظ
با سلام و احترام 
اینجانب کارشناس صنایع غذایی فارغ التحصیل از دانشگاه شهید بهشتی در سال 82 می باشم و اکنون به عنوان کارمند بهداشت مشغول بکار می باشم. لطفاً در زمینه زیر راهنمایی فرمایید. 
آیا استفاده از ناتامایسین در پنیر مجاز است؟ اگر مجاز باشد مقدار یا دوز مصرف آن چقدر می باشد؟
پاسخ:
استاندارد ایران هنوز مجوزی برای مصرف این نگهدارنده صادر نکرده است.
اطلاعات کامل را از نظر موارد کاربرد و میزان مصرف برابر استاندارد های کدکس در همین وبلاگ قرار داده ام که در بخش افزودنی های مواد غذایی - ناتامایسین E235 ملاحظه می فرمایید.
به استاندارد کدکس CXS 192 در همان قسمت هم مراجعه کنید تا به متن استاندارد دسترسی داشته باشید.