مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

آشنایی با افزودنی های مجاز-لیزوزیم E 1105


منشاء :


لیزوزیم آنزیمی استخراج شده و خالص شده از آلبومین تخم مرغ است.


عملکرد در مواد غذایی:


ممانعت از رشد باکتری هایی که در پنیر های سخت ایجاد باد کردگی تاخیری Late Blowing  می کنند.


مزایای مصرف:


لیزوزیم می تواند جایگزین نیتریت در تولید پنیر شود.


محدودیت ها:

بر اساس ;

 

Annex III part C of Directive 95/2/EC as amended by Directive 2003/114/EC


مجاز به استفاده از لیزوزیم تنها در پنیر های عمل آوری شده Rippened Cheese و شراب هستیم.