مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

تهیه قره قروت از آب پنیر(سفت و شیرین)


کیوان
یکشنبه 15 تیر 1393 @ 01:18 ق.ظ
با سلام... 
لطفا در خصوص تغلیظ آب پنیر با اسیدیته بالا (با بخار) و رسیدن به قره قروت سفت و شیرین بدون افزودن شکر راهنمایی فرمایید. 
ممنونم...
پاسخ
دوست عزیز ؛ این ها محصولات بدست آمده از آب پنیر یا Whey  هستند:
همانطور که می بینید چنین اسمی وجود ندارد ولی قطعا منظور تو آب پنیر تغلیظ شده است که به دلیل تغلیظ لاکتوز شیرین بوده و به علت استفاده از فرایند تغلیظ تحت خلاء تیره نمی شود ، این تعریف علمی محصولی است که دنبال آن می گردی :
این محصول معمولا یک محصول واسط قبل از تولید پودر کنسانتره آب پنیر است یعنی خروجی مرحله 4 شکل پایین
حالا به من بگو چه کمکی از دست من برمی آید؟