ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
یکی از سرفصل هایی که در واحد درسی فرایند تکمیلی ، برای دانشجویان کارشناسی ارشد تدریس میکنم ، تکنولوژی هردل است ، یک استراتژی علمی برای مبارزه با فساد و بیماریزایی میکروارگانیزم های موجود در مواد غذایی که پایداری و ایمنی محصولات غذایی را به دنبال خواهد داشت .
از آنجایی که دانشجویان عزیز تمایل به در دست داشتن منبعی خلاصه و ساده در این ارتباط داشتند ، فایل های پاور پوینت ارائه شده در جریان تدریس را در فرمت پی دی اف در اختیار عزیزان قرار می دهم امیدوارم که قابل استفاده باشند.