مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

Whey Cheese


مجید نوری
دوشنبه 14 مهر 1393 @ 04:35 ب.ظ
با سلام خدمت استاد عزیز 
موضوعی با عنوان پنیرهای تولیدی از آب پنیر به عنوان تحقیق درس لبنیات تکمیلی در دانشگاه به من داده شده منتهی هیچ منبع و مقاله ای در این مورد در جستجوهایم پیدا نکرده ام - تقاضا دارم که در این مورد من رو راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان از توجه شما
پاسخ
ممکن است با عنوان Whey Cheese  کمی جستجو سخت باشد بهتر است نام پنیرهایی را که با استفاده از آب پنیر ساخته می شوند جستجو کنید .اسامی را در زیر با رنگ قرمز ملاحظه می فرمایید .

WHEY CHEESE


The whey proteins are recovered as soft cheese by heating a mixture of whey and skim or whole milk, adjusted to pH 6.0,at 9O 0C . Ricotta and variants there of,Anari and Manouri,are examples of this type of cheese.


Anthotyros , Kefalatyri , Manouri , Mesost , Myzithra , Petit , nuage 


ضمنا منابع پیوست هم به شما کمک خواهند کرد:


Whey utilisation options for farmhouse cheese-makers

Ricotta Cheese from Whey Protein Concentrate

US pattent