ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
عملیات صنایع غذایی
1) قسمت تئوری :
الف) انتخاب یک محصول کاملا مشخص جهت تولید صنعتی .
ب) استخراج تمامی استانداردهای ملی و بین المللی مرتبط با این محصول .
ج) تعیین فرمولاسیون محصول با رعایت استانداردهای استخراج شده .
د) تعیین فرایند تولید صنعتی با ذکر فرایندهای انجام شده و ماشین آلات به کار برده شده با تعیین جزییات .
نکته : این قسمت در قالب یک گزارش کامل شامل عنوان ، فهرست ، مقدمه ، متن ، منابع و ضمائم ارائه گردد.
2 ) قسمت عملی :
الف) شرکت در بازدیدهای تعیین شده از کارخانجات صنایع غذایی
ب ) تهیه گزارش بازدید