مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

بررسی واحد درسی عملیات صنایع غذایی-بهمن 93

عملیات صنایع غذایی

 

1) قسمت تئوری :

الف) انتخاب یک محصول کاملا مشخص جهت تولید صنعتی .

ب)  استخراج تمامی استانداردهای ملی و بین المللی مرتبط با این محصول .

ج) تعیین فرمولاسیون محصول با رعایت استانداردهای استخراج شده .

د) تعیین فرایند تولید صنعتی با ذکر فرایندهای انجام شده و ماشین آلات به کار برده شده با تعیین جزییات .

 

نکته : این قسمت در قالب یک گزارش کامل شامل عنوان ، فهرست ، مقدمه ، متن ، منابع و ضمائم ارائه گردد.

 

2 ) قسمت عملی :

الف) شرکت در بازدیدهای تعیین شده از کارخانجات صنایع غذایی

ب ) تهیه گزارش بازدید