مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی
مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

مشاوره صنایع غذایی

تقسیم بندی گروه های اصلی پنیر

دوستانی راجع به دسته بندی انواع پنیر سوال داشتند که با مراجعه به کتاب جهانی پنیرسازی می توان گروه های اصلی پنیر را در این طبقه بندی ها دید:

Fresh Cheeses

Aged Fresh Cheeses

Soft White Cheeses

Semi-Soft Cheeses

Hard Cheeses

Blue Cheeses

Flavor-added Cheeses


معمولا اطلاعات تعیین کننده نوع پنیر به شکل زیر خود را بر روی لیبل  محصول نمایش می دهند و تقریبا تمامی انواع پنیر در دنیا ، زیر گروه یکی از انواع فوق می باشند.